BoatsjeWille, niet zomaar een bootverhuurbedrijf.

De bootjes van BoatsjeWille zijn bijna allemaal het trotse bezit van een hechte groep (Friese) vrienden en vriendinnen. Veel van ons waren altijd al op het water; vaak zeilend, sommigen op een surfplank, of met een leuke sloep of motorboot. De Friese Meren kennen we als onze broekzak. Nu we wat ouder zijn varen we nog steeds! Nu met onze -jonge- kinderen en dat is nog steeds geweldig. Dat ultieme vakantiegevoel door een paar dagen op het water te slapen blijft!

In 2020 hebben Bob en Wanda al besloten hun leuke boatjes ook aan vrienden en bekenden te verhuren, en die cirkel werd steeds groter. Inmiddels hebben we een mooi aantal bootjes bij elkaar verzameld, en die zijn allemaal vanaf 2021 voor andere enthousiastelingen en gezellige watersportliefhebbers te huren. Unieke bootjes en onherkenbaar als huurboot, het zijn immers onze eigen bootjes. Ook gaan we zelf dit seizoen weer op pad, grote kans dus dat we jullie opvolgen of dat jullie een boatsje van ons overnemen

Om het voor onze gasten nog plezieriger te maken hebben we dit jaar wel een aantal services zoals bijv. schoonmaak geprofessionaliseerd. We doen er alles aan om het voor jullie ook een leuke, ontspannen en onvergetelijke ervaring te laten zijn! Net zoals dat varen dat voor onszelf is.

boatsjewille

Gegarandeerd vakantiegevoel!

Zin in een vakantie in Friesland op 1 van onze boten? Check hieronder of er nog een boot beschikbaar is.

De vrienden van BoatsjeWille

Bob (Haarlem) en Wanda (Kollum) zijn al ruim 28 jaar goede vrienden. Zeg maar Friese vrienden want we zijn er beiden geboren en getogen. Vroeger zeilden we zelf regelmatig op de Friese meren. Nu onze kinderen wat groter zijn willen we hen ook weer van het mooie Friese land en water laten genieten. Door Corona (Covid19) hebben we besloten om ook onze vrienden, familie, en goede bekenden met onze boatsjes te laten varen en ze met een vertrouwd gevoel te verhuren. Superleuk en soms ook spannend. Je geeft toch je bootje mee aan een ander.

Nu we meer bootjes hebben zul je soms ook andere gezichten zien. Zo is Bob nog wel altijd ons uithangbord maar zijn Joris en Bram ook veel in Heeg om jullie te verwelkomen of weer uit te zwaaien.

Ps, Onze mooie Noorse spitsgatters liggen nu allemaal naast elkaar achter de grote loods van Van Roeden. Daar zijn we erg blij mee.

Oant sjen! Tot ziens.

Kom varen in Friesland. Kies je eigen boot.

4/5 pers
Boek Solveig
4/5 pers
Boek Liv
2 pers
Boek Wetterspetter
4/5 pers
Boek Helga
4 pers
Boek Freya
4/5 pers
Boek Marit