Hond mag mee!

Dit is Helga

Te huur vanaf €645
Boegschroef
Hond mag mee
Warm water
Buitendouche
Nieuwe tent
Reserveer Helga

Motorboot Nidelv 26 Helga 8.30 m voor 4* personen huren

Specificaties

Aantal slaapplaatsen 4* (+ kinderplek op aanvraag)
Aantal personen 7
Salons 2 (grote kuip met rondzit)
Aantal hutten 2
Aantal bedden 5 ->  Frans bed: 2p (240 b x 220 l) , 2p (140 b x 200 l), 1p (70 b x 200 l)
Lengte 8.30 m
Breedte 2.85 m
Diepgang 0,80 m
Doorvaarthoogte 2,60 m
Motor Volvo Penta TAMD 4 cyl
Boegschroef ja
Dieseltank 150 Liter
Drinkwatertank 140 Liter

Uitrusting

Toilet ja Walstroom ja
Wifi aan boord te huur Omvormer  nee
Zwemvesten te huur Zonnecollector nee
Vouwfietsen te huur Warm stromend water ja
12V USB aansluiting ja Douche (buiten) ja
220V aansluiting ja Heteluchtverwarming ja
Log/Dieptemeter ja Vuilwatertank nee
Koelkast ja Roerstandaanwijzer nee
GPS nee Koolmonoxidemelder ja

Omschrijving

Wat is Helga ook een heerlijk ruim en stoer schip! De Noorse werf Nidelv bouwt echt topkwaliteit, met slimme oplossingen en veel fijne leefruimte. Mooie klassieke donkerbruine moccakleurige kussens in de salon binnen, hoe vintage wil je het hebben? De grote kuip is met de gezellige grote rondzit (en zonnebed!) op alle dagen het middelpunt van je trip. Daar bestuur je de boot overzichtelijk en ontspannen (met boegschroef) op de 2 hoge captain seats, kook je de lekkerste maaltijden, ontbijt je op mooie dagen en serveer je in de middag alweer de leukste hapjes & drankjes voor je reisgezelschap.

Binnen in de salon heb je ook een ruime luxe nagelnieuwe gestoffeerde (nieuwe matrassen!) donkerbruine rondzit met opklapbare rugleuning, zodat je daar ’s avonds een heerlijk zeer groot tweepersoons bed maakt. De badkamer met wc en wasbak zit in een aparte ruimte, en overdwars in het schip creëer je extra nog een slim verdekt opgesteld smal eenpersoons bed, of veel extra opbergruimte. De achterkajuit is prima van opzet met aan bakboordzijde een fijn wat smaller compact tweepersoons bed. Helga is royaal met mooi teak -en mahoniehout afgewerkt, deels opnieuw afgetimmerd en aangekleed in nautische stijl en mooie warme kleuren. De nieuwe beige canvas kuiptent (2023) is geweldig en slim gemaakt, zo zit je altijd droog en altijd uit de wind met de aan alle kanten te openen ramen (met gordijnen voor de avonden).

Helga is een heerlijk schip voor 2 stellen, of een gezin met 1-3 kinderen. Zwemmen is heerlijk op Helga met grote zwemplateau’s en een buitendouche (met warm water!). En vanaf 2022 met boegschroef!

Praktisch

We geven de boot mee met een pakket schoonmaakspullen en een volle water -en dieseltank beide (~150 liter). Onderweg hoef je niet te tanken met een verbruik van ongeveer 3-4 liter GTL/diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken met GTL kan in de thuishaven Van Roeden, wel even bellen met 0515-443300. Onze thuishaven ligt direct aan de Fluessen/Heegermeer. Lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de thuishaven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Boatsjewille heeft voor jouw gemak het schip allrisk verzekerd, met een Eigen Risico van €500,- per schadegeval. Voor de (scheeps)inventaris, brandstof en andere zaken betaal je een borg van €250,- Wanneer je Helga weer in prima complete staat, afgetankt en zonder schade terugbrengt, krijg je beide bedragen binnen 4 werkdagen weer teruggestort. Tijdens check-in & out lopen we samen alles goed langs.

Weet dat uitvaren van de verzekering niet is toegestaan bij een windverwachting van windkracht 6 of hoger, het schip is dan niet verzekerd en eventuele schade die dan ontstaat zal dan op de huurder verhaald worden.

Home » Vloot » Helga

Highlights

4* gasten
2 hutten
L 8.30m x B 2.85m x D 0.80
Douche (buiten)
Hond mag mee
+ alle specificaties

Reviews

Heerlijk met ons gezin een weekje gevaren met de Dach. Wat een luxe!

Froukje

Varen met de Dach was eenvoudiger dan ik dacht. Volgend jaar weer.

Karel

Over BoatsjeWille

BobWanda

Bob en Wanda

Reserveer Helga

Wat leuk dat je Helga wilt reserveren. We willen graag weten met hoeveel personen je op Helga gaat overnachten. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in.

Bekijk onze andere boten

2 pers
Boek Wetterspetter
4/5 pers
Boek Liv
4/5 pers
Boek Solveig
4 pers
Boek Freya
4/5 pers
Boek Marit
2 pers
Boek Vilde