Met boegschroef!

Dit is Liv

Te huur vanaf € 645
Boegschroef
Buitendouche
Warm water
Nieuw interieur
Nieuwe tent
Reserveer Liv

Motorboot Nidelv 26 Liv 8.30 m voor 4* personen huren

Specificaties

Aantal slaapplaatsen 4* (+ kinderplek op aanvraag)
Aantal personen 7
Salons 2 (grote kuip met rondzit)
Aantal hutten 2
Aantal bedden 5 ->  Frans bed: 2p (240 b x 220 l) , 2p (140 b x 200 l), 1p (70 b x 200 l)
Lengte 8.30 m
Breedte 2.85 m
Diepgang 0,80 m
Doorvaarthoogte 2,70 m
Motor Volvo Penta TAMD 4 cyl
Boegschroef Vanaf 2022
Dieseltank 75 Liter
Drinkwatertank 150 Liter

Uitrusting

Toilet ja Walstroom ja
Wifi aan boord te huur Omvormer  nee
Zwemvesten te huur Zonnecollector nee
Vouwfietsen te huur Warm stromend water ja
12V aansluiting ja Douche (buiten) ja
220V aansluiting ja Heteluchtverwarming ja
Log/Dieptemeter ja Vuilwatertank nee
Koelkast ja Roerstandaanwijzer nee
GPS nee Koolmonoxidemelder ja
USB ja Radio/bluetooth ja

Omschrijving

Wat is Liv een heerlijk ruim en stoer schip! De Noorse werf Nidelv bouwt echt topkwaliteit, met slimme oplossingen en veel fijne leefruimte. En een nieuwe sjieke grijze buitenstoffering. De grote kuip is met de gezellige extra grote rondzit en groot zonnebed op alle dagen het middelpunt van je trip. Daar bestuur je de boot (met boegschroef) overzichtelijk op de 2 hoge captain seats, kook je de lekkerste maaltijden, ontbijt je op mooie dagen en serveer je in de middag alweer de leukste hapjes & drankjes voor je gezelschap. Liv heeft een hardtop met plexiglas getint dakraam, lekker licht.

Binnen in de salon heb je ook een ruime luxe gestoffeerde donkerblauwe rondzit met opklapbare rugleuning, zodat je daar ’s avonds een heerlijk zeer groot tweepersoons bed maakt. De badkamer met wc en wasbak zit in een aparte ruimte met mooie nieuwe vloer, en overdwars in het schip creëer je extra nog een slim verdekt opgesteld smal eenpersoons bed (hondekooi), of veel extra opbergruimte. De achterkajuit is prima van opzet met aan bakboordzijde een fijn maar wat smaller tweepersoons bed. Liv is royaal met mooi teak en mahoniehout afgewerkt, deels opnieuw afgetimmerd en aangekleed in nautische stijl en mooie warme kleuren. De donkere grijszwarte kuiptent is vrijwel nieuw, zo zit je altijd droog en altijd uit de wind met de slim aan alle kanten te openen ramen. De geuren en kleuren van het Friese land, hoe fijn is dat?!

Liv is een heerlijk schip voor een of twee stellen, of een gezin met 1-3 kinderen. Neem gerust een klein tentje mee voor als de kinderen (of jijzelf) op de wal willen slapen.

Zwemmen is ook heerlijk op Liv met grote zwemplateau’s en een buitendouche (met warm water!). En vanaf 2022 uitgerust met boegschroef!

Praktisch

We geven de boot mee met een pakket schoonmaakspullen en een volle water (120 liter) -en dieseltank (80 liter). Onderweg hoef je niet vaak te tanken met een verbruik van ongeveer 3-4 liter diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken kan in de thuishaven Van Roeden of elders in Heeg. Onze thuishaven direct aan de Fluessen/Heegermeer. Lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de thuishaven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Boatsjewille heeft voor jouw gemak het schip allrisk verzekerd, met een Eigen Risico van €500,- per schadegeval. Voor de (scheeps)inventaris, brandstof en andere zaken betaal je een borg van €250,- Wanneer je Liv weer in prima complete staat, afgetankt en zonder schade terugbrengt, krijg je beide bedragen binnen 4 werkdagen weer teruggestort. Tijdens check-in & out lopen we samen alles goed langs.

Weet dat uitvaren van de verzekering niet is toegestaan bij een windverwachting van windkracht 6 of hoger, het schip is dan niet verzekerd en eventuele schade die dan ontstaat zal dan op de huurder verhaald worden.

Voor extra comfort hebben we per boot een soort Wegenwacht service op het water voor onze gasten afgesloten, Botenwacht. Het pasje ligt aan boord, afgelopen jaar hebben we die service gelukkig nooit nodig gehad.

Home » Vloot » Liv

Highlights

4* gasten
2 hutten
L 8.30m x B 2.85m x D 0.80m
Verwarming
Extra sterke motor
+ alle specificaties

Reviews

Heerlijk met ons gezin een weekje gevaren met de Dach. Wat een luxe!

Froukje

Varen met de Dach was eenvoudiger dan ik dacht. Volgend jaar weer.

Karel

Over BoatsjeWille

BobWanda

Bob en Wanda

Reserveer Liv

Wat leuk dat je Liv wilt reserveren. We willen graag weten met hoeveel personen je op Liv gaat overnachten. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in.

Bekijk onze andere boten

2 pers
Boek Wetterspetter
4 pers
Boek Freya
4/5 pers
Boek Solveig
4/5 pers
Boek Helga
4/5 pers
Boek Marit
2 pers
Boek Vilde