Hond mag mee!

Dit is Marit

Te huur vanaf €645
Boegschroef
Extra grote rondzit
Hond mag mee
Buitendouche
Nieuwe tent
Reserveer Marit

Motorboot Nidelv 26 Marit 8.30 m voor 4* personen huren

Specificaties

Aantal slaapplaatsen 4* (+ kinderplek op aanvraag)
Aantal personen 7
Salons 2 (grote kuip met rondzit)
Aantal hutten 2
Aantal bedden 5 ->  Frans bed: 2p (240 b x 220 l) , 2p (140 b x 200 l), 1p (70 b x 200 l)
Lengte 8.15 m
Breedte 2.85 m
Diepgang 0,80 m
Doorvaarthoogte 3,00 m
Motor Volvo Penta TAMD 4 cyl
Boegschroef Nieuw in 2022
Dieseltank 140 Liter
Drinkwatertank 120 Liter

Uitrusting

Toilet ja Walstroom ja
Wifi aan boord te huur Omvormer  nee
Zwemvesten te huur Zonnecollector nee
Vouwfietsen te huur Warm stromend water ja
12V aansluiting ja Douche (buiten) ja
220V aansluiting ja Heteluchtverwarming ja
Log/Dieptemeter ja Vuilwatertank nee
Koelkast ja Roerstandaanwijzer nee
GPS ja Koolmonoxidemelder ja
USB ja Radio ja

Omschrijving

Wat is Marit een heerlijk ruim en stoer schip waar de hond op mee mag. De Noorse werf Nidelv bouwt echt topkwaliteit, met slimme oplossingen en veel fijne leefruimte. De grote kuip is met de gezellige en extra grote rondzit op Marit (en zonnebed!) op alle dagen het middelpunt van je trip. Daar bestuur je de boot overzichtelijk en comfortabel met boegschroef vanaf op de 2 hoge captain seats, kook je de lekkerste maaltijden, ontbijt je op mooie dagen en serveer je in de middag alweer de leukste hapjes & drankjes voor je gezelschap. Cabrio varen en zonnen is mogelijk voor als het zonnetje schijnt of op een lekkere droge dag.

En… voor die mooie, warme dagen is de zwemtrap met zwemplateaus een uitkomst, dus neem die duik in het frisse schone Friese water. En spoel je af met de douche met (warm) water op het achterdek.

Binnen in de salon heb je ook een ruime luxe blauw gestoffeerde rondzit met opklapbare rugleuning, zodat je daar ’s avonds een heerlijk groot tweepersoons bed maakt. De badkamer met wc en wasbak zit in een aparte ruimte, en overdwars in het schip creëer je extra nog een slim verdekt opgesteld smal eenpersoons bed (hondekooi), of veel extra opbergruimte. De achterkajuit is prima van opzet met aan bakboordzijde een fijn maar wel wat smaller tweepersoons bed. Marit is royaal met mooi teak en mahoniehout afgewerkt en aangekleed in nautische stijl en mooie warme kleuren. De bruine kuiptent is nagelnieuw, zo zit je altijd droog en altijd uit de wind met de slim aan alle kanten te openen ramen. Uit de wind en toch de geuren van het Friese land, hoe fijn is dat?!

Marit is een heerlijk schip voor 2 stellen, of een gezin met 1-3 kinderen. Neem gerust een klein tentje mee voor als de kinderen (of jijzelf) op de wal willen slapen.

Zwemmen is heerlijk op Marit met grote zwemplateau’s en een buitendouche. De onlangs aangeschafte Marit wordt nu helemaal pico bello gereed gemaakt voor het nieuwe vaarseizoen.

Praktisch

We geven de boot mee met een pakket schoonmaakspullen en een volle water -en dieseltank (beide 450 liter). Onderweg hoef je niet te tanken met een verbruik van ongeveer 3-4 liter diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken kan in de thuishaven Van Roeden of elders in Heeg. Onze thuishaven direct aan de Fluessen/Heegermeer. Lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de thuishaven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Boatsjewille heeft voor jouw gemak het schip allrisk verzekerd, met een Eigen Risico van €500,- per schadegeval. Voor de (scheeps)inventaris, brandstof en andere zaken betaal je een borg van €250,- Wanneer je Marit weer in prima complete staat, afgetankt en zonder schade terugbrengt, krijg je beide bedragen binnen 4 werkdagen weer teruggestort. Tijdens check-in & out lopen we samen alles goed langs.

Weet dat uitvaren van de verzekering niet is toegestaan bij een windverwachting van windkracht 5 of hoger, het schip is dan niet verzekerd en eventuele schade die dan ontstaat zal dan op de huurder verhaald worden.

Voor extra comfort hebben we per boot een soort Wegenwacht service op het water voor onze gasten afgesloten, Botenwacht. Het pasje ligt aan boord, afgelopen jaren hebben we die service gelukkig een keer nodig gehad.

Home » Vloot » Marit

Highlights

4* gasten
2 hutten
L 8.15m x B 2.85m x D 0.80
Douche (buiten)
Verwarming
+ alle specificaties

Reviews

Heerlijk met ons gezin een weekje gevaren met de Dach. Wat een luxe!

Froukje

Varen met de Dach was eenvoudiger dan ik dacht. Volgend jaar weer.

Karel

Over BoatsjeWille

BobWanda

Bob en Wanda

Reserveer Marit

Wat leuk dat je Marit wilt reserveren. We willen graag weten met hoeveel personen je op Marit gaat overnachten. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in.

Bekijk onze andere boten

2 pers
Boek Wetterspetter
4/5 pers
Boek Liv
4/5 pers
Boek Solveig
4/5 pers
Boek Helga
2 pers
Boek Vilde
4 pers
Boek Freya