2 x 2 pers bedden*

Dit is Solveig

Vanaf € 635,- te huur
Boegschroef
Nieuwe tent
Achterkajuit
Zwemplateau
Warm water
Reserveer Solveig

Motorboot Agder 840 AK Solveig 8.62 m voor 4* personen huren

Specificaties

Aantal slaapplaatsen 4 + 1 kindplek
Aantal personen 6
Salons (+ achterkajuit) 2 (grote kuip met bank en treinzit)
Aantal hutten 2
Aantal bedden Let op, achterkajuit = 1* 2p (170×180  + 170* 80 of 210* 180m), en salon 2p Frans bed (280×220)
Lengte 8.62 m
Breedte 3.20 m
Diepgang 0,85 m
Doorvaarthoogte 2,70 m
Motor Vetus 4 cilinder 42 PK diesel (nieuw!)
Boegschroef ja
Dieseltank 180 Liter
Drinkwatertank 150 Liter

Uitrusting

Toilet ja Walstroom ja
Wifi aan boord te huur Omvormer  nee
Zwemvesten te huur Zonnecollector nee
Vouwfietsen te huur Warm stromend water ja
12V aansluiting ja Douche (buiten) ja
220V aansluiting ja Heteluchtverwarming ja
Log/Dieptemeter ja Koolmonoxidemelder ja
Koelkast ja GPS nee
Vuilwatertank ja USB ja
Zwemplateau ja Radio ja

Omschrijving

We geven de boot mee met een pakket schoonmaakspullen en een volle water -en dieseltank. Onderweg hoef je niet te tanken met een verbruik van ongeveer 2 -2.5 liter GTL/diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken kan bij voorkeur in de thuishaven Van Roeden (GTL) , wel even bellen met 0515-443300, direct aan de Fluessen/Heegermeer. Overigens lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de thuishaven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Binnen in de salon met stahoogte (1.85m) is een zeer ruime, nieuw smaakvol en sjiek donkerblauw gestoffeerde rondzit met nieuwe matrassen (om te bouwen naar zeer groot tweepersoons ‘Frans’ bed). Er is voldoende opbergruimte in kastjes en in de bakken onder het zitgedeelte. De badkamer met wc en wasbak zit in een aparte afsluitbare ruimte. De achterkajuit is ruim van opzet met aan de ene zijde een kleiner eenpersoons bed en aan de andere zijde een compact tweepersoons bed. Als je overdwars gaat slapen heb je ineens een heel groot extra tweepersoons bed! Hoe fijn is dat?! Solveig is royaal met teak en mahoniehout afgewerkt en met een nieuwe donkerblauwe stoffen bekleding, donkerblauwe gordijnen, met in de kuip lekker dik wit skai. De sjieke donkerblauwe kuiptent zorgt dat je bij regen heerlijk droog zit, en altijd uit de wind met de slim aan alle kanten te openen ramen. Solveig is een ruim gezellig retro – vintage schip dat alom wordt geroemd als middelgroot schip (8.62 x 3.30m) met fijne solide vaareigenschappen.

Solveig is daarom een royaal schip voor 2 stellen, een vrienden(innen)clubje, of een gezin met 1-3 (jongere) kinderen. Of gewoon lekker met z’n tweeën op pad en vouwfietsen mee. Zwemmen is heerlijk op dit schip met groot zwemplateau en een buitendouche met warm water (op motorwarmte).

Praktisch

We geven de boot mee met een welkomstpakketje met (Friese) lekkernijen en een pakket schoonmaakspullen en een volle water -en dieseltank. Onderweg hoef je niet te tanken met een verbruik van ongeveer 3-4 liter diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken kan in de thuishaven Van Roeden of elders in Heeg. Onze thuishaven direct aan de Fluessen/Heegermeer. Lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de thuishaven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Boatsjewille heeft voor jouw gemak het schip allrisk verzekerd, met een Eigen Risico van €500,- per schadegeval. Voor de (scheeps)inventaris, brandstof en andere zaken betaal je een borg van €250,- Wanneer je Solveig weer in prima complete staat, afgetankt en zonder schade terugbrengt, krijg je beide bedragen binnen 4 werkdagen weer teruggestort. Tijdens check-in & out lopen we samen alles goed langs.

Weet dat uitvaren van de verzekering niet is toegestaan bij een windverwachting van windkracht 6 of hoger, het schip is dan niet verzekerd en eventuele schade die dan ontstaat zal dan op de huurder verhaald worden.

Home » Vloot » Solveig

Highlights

4* gasten
2 hutten + ruime kuip
L 8.62m x B 3.20m x D 0.85m
Douche (buiten)
Verwarming
+ alle specificaties

Reviews

Heerlijk met ons gezin een weekje gevaren met de Dach. Wat een luxe!

Froukje

Varen met de Dach was eenvoudiger dan ik dacht. Volgend jaar weer.

Karel

Over BoatsjeWille

BobWanda

Bob en Wanda

Reserveer Solveig

Wat leuk dat je Solveig wilt reserveren. We willen graag weten met hoeveel personen je op Solveig gaat overnachten. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in.

Bekijk onze andere boten

2 pers
Boek Wetterspetter
4/5 pers
Boek Liv
4 pers
Boek Freya
4/5 pers
Boek Helga
2 pers
Boek Vilde
4/5 pers
Boek Marit