Nu 5% vroegboekkorting!

Dit is Solveig

Boegschroef
Nieuwe tent
Achterkajuit
Zwemplateau
Warm water
Reserveer Solveig

Motorboot Agder 840 AK Solveig 8.40 m voor 4 personen huren

Specificaties

Aantal slaapplaatsen 4
Aantal personen 6
Salons (+ achterkajuit) 2 (grote kuip met bank en treinzit)
Aantal hutten 2
Aantal bedden 2 * 1p (80×195), 2p Frans bed (280×220)
Lengte 8.40 m
Breedte 3.30 m
Diepgang 0,85 m
Doorvaarhoogte 2,80 m
Motor Perkins 4 cyl diesel
Boegschroef ja
Dieseltank 200 Liter
Drinkwatertank 150 Liter

Uitrusting

Toilet ja Walstroom ja
Wifi aan boord te huur Omvormer  nee
Zwemvesten te huur Zonnecollector nee
Vouwfietsen te huur Warm stromend water ja
12V aansluiting ja Douche (buiten) ja
220V aansluiting ja Heteluchtverwarming komt
Log/Dieptemeter ja Koolmonoxidemelder ja
Koelkast ja GPS ja
Zwemplateau ja

Omschrijving

Solveig (Agder 840 AK) is in 2021 onze nieuwste aanwinst. En wat voor een! Prachtig gelijnd en een tijdloze gewilde klassieker van de Nor Sea Boat A.S. Agder werf en een heerlijk wonder van -overdekte- buitenruimte en bovendien een stoer en handzaam schip in een mooie marine kleurstelling. De Noorse werf bouwt al tientallen jaren topkwaliteit, met slimme oplossingen en zeer veel fijne leefruimte.

De grote brede kuip is met de gezellige treinzit en lange bank, slim ingebouwde keuken en groot zonnebed op de achterkajuit het middelpunt van je trip. Daar bestuur je de boot overzichtelijk op de hoge dubbele captain seat, kook je de lekkerste maaltijden, ontbijt je op mooie dagen en serveer je in de middag alweer de lekkerste hapjes & drankjes voor je gezelschap.

Met de sterke boegschroef, handgrepen en gedeeltelijke reling en rondom ruime gangboorden leg je Solveig overal gemakkelijk aan.

Binnen in de salon met stahoogte (1.90m) is een zeer ruime, smaakvol donkerrood gestoffeerde rondzit (om te bouwen naar zeer groot tweepersoons ‘Frans’ bed). Er is voldoende opbergruimte in kastjes en in de bakken onder het zitgedeelte. De badkamer met wc en wasbak zit in een aparte afsluitbare ruimte. De achterkajuit is ruim van opzet met aan beide zijden een prima eenpersoons bed. Solveig is royaal met teak en mahoniehout afgewerkt en met een steenrode bekleding, donkerblauwe gordijnen, met in de kuip lekker dik wit skai. De sjieke donkerblauwe kuiptent zorgt dat je bij regen droog zit, en altijd uit de wind met de slim aan alle kanten te openen ramen. Solveig is een ruim gezellig retro – vintage schip dat alom wordt geroemd als middelgroot schip (8.40 x 3.20m) met fijne solide vaareigenschappen.

Solveig is daarom een royaal schip voor 2 stellen, een vrienden(innen)clubje, of een gezin met 1-2 kinderen. Of gewoon lekker met z’n tweeën op pad en vouwfietsen mee. Zwemmen is heerlijk op dit schip met groot zwemplateau en een buitendouche met warm water (op motorwarmte).

Praktisch

We geven de boot mee met een welkomstpakketje met (Friese) lekkernijen en een pakket schoonmaakspullen en een volle water -en dieseltank. Onderweg hoef je niet te tanken met een verbruik van ongeveer 3-4 liter diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken kan in de thuishaven Van Roeden of elders in Heeg. Onze thuishaven direct aan de Fluessen/Heegermeer. Lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de thuishaven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Boatsjewille heeft voor jouw gemak het schip allrisk verzekerd, met een Eigen Risico van €500,- per schadegeval. Voor de (scheeps)inventaris, brandstof en andere zaken betaal je een borg van €250,- Wanneer je Freya weer in prima complete staat, afgetankt en zonder schade terugbrengt, krijg je beide bedragen binnen 4 werkdagen weer teruggestort. Tijdens check-in & out lopen we samen alles goed langs.

Weet dat uitvaren van de verzekering niet is toegestaan bij een windverwachting van windkracht 5 of hoger, het schip is dan niet verzekerd en eventuele schade die dan ontstaat zal dan op de huurder verhaald worden.

Voor extra comfort hebben we per boot een soort Wegenwacht service op het water voor onze gasten afgesloten, Botenwacht. Het pasje ligt aan boord, afgelopen jaar hebben we die service gelukkig nooit nodig gehad.

Home/Vloot/Solveig

Highlights

4 gasten
2 hutten
L 8.40m x B 3.30m x D 0.85m
Douche (buiten)
Verwarming (komt)
+ alle specificaties

Reviews

Heerlijk met ons gezin een weekje gevaren met de Dach. Wat een luxe!

Froukje

Varen met de Dach was eenvoudiger dan ik dacht. Volgend jaar weer.

Karel

Over BoatsjeWille

BobWanda

Bob en Wanda

Reserveer Solveig

Wat leuk dat je Solveig wilt reserveren. We willen graag weten met hoeveel personen je op Solveig gaat overnachten. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in.
Boek nu voor volgend seizoen en krijg een vroegboekkorting van 5%!

Bekijk onze andere boten

4 pers
Boek DaCh
2 pers
Boek Wetterspetter
2 pers
Boek Anne
2 pers
Boek Diya
5 pers
Boek Liv
4 pers
Boek Freya
2 pers
Boek Helga
T/m 13 maart 2022
Vroegboekkorting van 5%