Stille zuinige motor

Dit is Wetterspetter

Te huur vanaf €395
Nagelnieuwe zuinige motor
Walstroom met 220V
Nieuwe tent
Vernieuwde keuken
Super sfeervol
Reserveer Wetterspetter

Motorboot Joda 24 Wetterspetter 7.32 m voor 2 personen huren

Specificaties

Aantal slaapplaatsen 2
Aantal personen 3
Salons 2, grote kuip met achterbankje
Aantal hutten 1
Aantal bedden 2 eenpersoons bedden, deels met hoofdeinde aan elkaar
Lengte 7.32 m
Breedte 2.60 m
Diepgang 0,80 m
Doorvaarthoogte 2,20 m
Motor Vetus 2 cylinder 16pk (nieuw!)
Boegschroef nee
Dieseltank 60 Liter
Drinkwatertank 100 Liter

Uitrusting

G.P.S. ja Walstroom ja
Wifi aan boord te huur Omvormer  nee
Zwemvesten te huur Zonnecollector ja
Vouwfietsen te huur Warm stromend water nee
12V aansluiting ja Douche  nee
220V aansluiting ja Heteluchtverwarming ja
Log/Dieptemeter ja Vuilwatertank nee
Koelkast ja Roerstandaanwijzer nee
Koolmonoxidemelder ja GPS ja
Toilet ja USB ja
Radio ja

Omschrijving

Met de Wetterspetter, van het populaire Noorse Spitsgatter merk Joda, is het relaxt en veilig (zeewaardig) varen. Met een lengte van 7,30 meter manoeuvreer je eenvoudig door de Friese wateren. De boot is 2,60 meter breed waardoor hij voor 2 personen relatief veel ruimte biedt. De kuip heeft onder de nagelnieuwe bordeauxkleurige cabriolettent stahoogte. Er is slaapplek voor 2 volwassenen; in de salon bevinden zich twee luxe eenpersoonsbedden met fijne nieuwe kussens; de bedden hebben beide een prima lengte.

De gehele boot is voorzien van een traploos instelbare heteluchtverwarming dus ook in het voor- en naseizoen is het heerlijk comfortabel op de iets frissere avonden. Er zijn 12Volt usb aansluitingen en de boot wordt voorzien van stroom door walstroom (dan ook 220V) en een zonnepaneel.

In de kuip kun je heerlijk loungen. Cabrio varen en zonnen is mogelijk voor als het zonnetje schijnt. En… voor die mooie, warme dagen is de zwemtrap een uitkomst, dus neem die duik in het frisse water.

De compleet nieuw geschilderde boot is voorzien van nieuw gestoffeerde kussens in een leuk nautisch design, ook de gordijnen in de salon zijn nieuw. Koken kun je op het 2-pits Origo 3000 kooktoestel (brandalcohol of spiritus, zeer veilig!) en met een nieuwe compressor koelkist aan boord kun je verse etenswaren goed bewaren. Fijn voor als je wilt koken en koele drankjes wilt serveren. Vanzelfsprekend een royale inventaris en altijd fris gewassen beddengoed, matrasbeschermers etc.

Dat scheelt alvast veel gesleep. Neem alleen je handdoeken (ook te huur hoor 😉), badlakens en vooral zin in vakantie mee!

Een compacte afsluitbare wc bevindt zich in de kajuit. Het uitklapbare nieuwe keukentje in de kuip heeft een spoelbakje met elektrische kraan. In de slimme kastjes kun je prima je etenswaren kwijt. De nagelnieuwe canvas tent is slim gemaakt en kan op allerlei manieren worden geopend. Uit de wind en toch de geuren en kleuren van het Friese land.

Wetterspetter heeft een nagelnieuwe zeer zuinige en schone 2 cilinder 16pk Vetus dieselmotor, geen boegschroef maar is een heel handelbaar en overzichtelijk scheepje. Voor ervaren schippers kun je op ruim water ook op de achterbank het roer bedienen; zie je jezelf al zitten?

Praktisch

We geven de boot mee met een pakket schoonmaakspullen en een volle watertank (100 liter) en dieseltank (60 liter). Onderweg hoef je meestal niet te tanken met een verbruik van ongeveer 1,5 liter diesel per uur. We verwachten wel een volle tank terug. Aftanken kan in de thuishaven Van Roeden of elders in bijv. Woudsend of Heeg, onze thuishaven direct aan de Fluessen/Heegermeer. Lekker centraal gelegen (5 kwartier rijden van Amsterdam of Utrecht). Voor onze huurders is per schip een gratis parkeerplek beschikbaar in de haven, daar geen zorgen over. De trein rijdt tot Sneek; op aanvraag is ophalen ook een optie.

Boatsjewille heeft voor jouw gemak het schip allrisk verzekerd, met een Eigen Risico van €500,- per schadegeval. Voor de (scheeps)inventaris, brandstof en andere zaken betaal je een borg van €250,- Wanneer je Wetterspetter weer in prima complete staat, afgetankt en zonder schade terugbrengt, krijg je beide bedragen binnen 4 werkdagen weer teruggestort. Tijdens check-in & out lopen we samen alles goed langs.

Weet dat uitvaren van de verzekering niet is toegestaan bij een windverwachting van windkracht 6 of hoger, het schip is dan niet verzekerd en eventuele schade die dan ontstaat zal dan op de huurder verhaald worden.

Voor extra comfort hebben we per boot een soort Wegenwacht service op het water voor onze gasten afgesloten, Botenwacht. Het pasje ligt aan boord, afgelopen jaren hebben we die service gelukkig bijna nooit nodig gehad.

Home » Vloot » Wetterspetter

Highlights

2 gasten
1 hut
L 7.32m x B 2.60m x D 0.80m
Verwarming
Extra sterke motor
+ alle specificaties

Reviews

 

Over BoatsjeWille

BobWanda

Bob en Wanda

Reserveer Wetterspetter

Wat leuk dat je Wetterspetter wilt reserveren. We willen graag weten met hoeveel personen je op Wetterspetter gaat overnachten. Vul hieronder daarom het juiste aantal personen in.

Bekijk onze andere boten

4 pers
Boek Freya
4/5 pers
Boek Liv
4/5 pers
Boek Solveig
4/5 pers
Boek Helga
4/5 pers
Boek Marit
2 pers
Boek Vilde